Monday, June 02, 2008

Jaket

My jacket has been stolen! Arghhh...

I'm so damn pissed off by this thing. I just had it for 2 or 3 months and the fucking thieve steal it from my office workspace.

Oh my God!

I’m hoping and praying that the person who steals it will get involve in a terrible accident or just DIE because of some freak accident.

Aku takkan maafkan pencuri celaka tu.

Anak haram betul. I bought that jacket for almost RM300 from Zara Man and I like it so much… huhuhuhu… rasa nak nangis je bila tau jaket tu hilang.

Bodohla pencuri tu… kalau dah miskin n tak mampu sangat nak beli, jangan la curi hak orang lain.

Memang aku sumpah takkan maafkan pencuri anak haram yang sial tu unless dia pulangkan balik jaket tu. Aku bebetul harap dia mati je. Lagi baik dari menyusahkan orang!!!

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Geraaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm!!!!

Son of a bitch! Anak haram hasil zina mak ngan jantan mana tah dia sebelum mak dia kawen. Huhuhuhuh… geramnyaaaaaaa!!!