Sunday, July 11, 2010

iPodku...

Salam semua..

Harini hari yang agak malang sebab petang tadi, kat gym telah berlaku satu peristiwa sedih, menyayat hati dan membuat aku blur gila!

iPod nano aku yang aku sayang dan aku tatang macam minyak yang penoh dah takde. Dah ilang! Huhu...


 Aku rasa aku dah letak dalam backpack aku. Tapi bila da abis gym & selongkar2, tak jumpa!! Huhuhu...

Memang takdir nak ilang la iPod tu arini.. (T_____T)


Selama aku kat workout kat gym, tak penah sekali pun aku tak pakai ipod or mp3 player. Sblom ada iPod, pakai Sony Mp3. Lepas sony rosak, serbei2 iPod, fall-in-love in the first touch n raba2... Terus beli sejibik...

iPod yang ilang ni, iPod kedua yg aku beli.. yang pertama tu, da dijual sebab nak beli yang second ni. Yang second ni plak, akhir bulan 10 taun lepas aku beli. So, tak sampai setahun lagi aku pakai menda ni, da ilang. 


Sabar je! Huhuhu..


Clumsy la... Aritu 2 kepin jam tangan ilang kat gym gak..
Sblum tu, kat Fitness first, henfon kene kidnap... Hadoiihhh... 


Takpela.. Da bukan rezeki, nak wat cemane. Dalam iPod tu, ada lagu2 je. Pastu ada video aku rakam sendiri (video bersih okeh. Jangan pikir bebukan. Pukul kang baru tau.. hehehe)


Dan yang paling penting, dalam tu ada The Secret - Audio Version... 


Hadoi laaa.. Lepas ni kalu nak gym, takde la nak pakai mp3 lagi.. huhuhu.. nak dengar iPod dalam iPhone aku ni, memang takkan la. Malas nak bawak phone yang berat giler tu..


Anyway, harap2, ada rezeki yang lagi baek dan bole beli iPod yang lain. Ameeeeeeeeeeeeeeeeennnn~ (tolong doakan dan aminkan jugak eh kawan2.. =])


Dan yang paling penting, aku harap orang yang mengambik/menchurik iPod aku tu dapat dan berminat nak dengar The Secret tu.. Mintak2 idop dia akan bertambah baek lepas ni.. Amin...


-sekian dari aku yang tak tau nak rasa tensen ke, sedih ke, hiba ke, marah ke, hapa2 la... mengeluh kejap2 je sudeh-